top of page
1 copy.png

Hinnasto 

Yksittäinen tapaaminen 

Helsinki Fredrikinkatu: 60€

Espoo Olari: 70€

Ryhmät: 20€ / kerta tai

75€ / 5 kerran kurssi

Hinnat ovat suosituksia, voit neuvotella tilanteesi ja maksukykysi mukaan.

Eurytmiaterapiaa voi tehdä jokainen. 

Aivan pienet tai kovin hauraat voivat vain vastaanottaa terapeutin liikkeitä. 

Sielu on liikkuva meillä kaikilla.

14.png

Tutustuminen terapeuttiseen liikkeeseen tai yksittäinen tapaaminen

Tutustumiskerralla ​teemme yksinkertaisia liikeharjoituksia, jotka tuovat läsnäoloa, rauhaa ja tukevat hengitystä. Ensimmäiset kokemukset eurytmiasta voivat olla yhtä aikaa voimakkaita ja silti kuin höyhenen hipaisu. 

Tapaamisen aikana voimme rauhassa kohdata ja keskustella. Kohtaamisen ja liikeharjoitusten pohjalta pääsemme alkuun, jos tahdot lähteä terapeuttiseen prosessiin eurytmiaharjoitusten kanssa.  

11.png

Terapeuttinen prosessi

Eurytmiaterapia perustuu vuorovaikutukseen sekä omaan harjoitteluun. Jotta harjoittelu pysyy elävänä ja prosessi etenee, on hyvä tavata joitakin kertoja. Prosessi muodostuu hyvin yksilöllisesti eri ihmisten kanssa, ja tapaamiset voivat olla viikoittaisia tai tarpeen mukaan. 

Prosessissa on olennaista myös sisäinen matka liikeharjoitusten kanssa. Usein heijastamme harjoituksiin sen, mitä voimme oppia tai missä voimme muuntua. Liike voi koskettaa meissä osia, joihin sanat eivät yllä.

1 copy.png

Terapeuttisen liikkeen ryhmät

Voit aloittaa terapeuttisen eurytmian myös ryhmässä ja yhdistää ryhmätapaamisten lomaan myös yksilöllisiä tapaamisia. Ryhmätyöskentelyssä luomme yhteisen tilan ja tunnelman liikkeeseen. Parhaimmillaan se voimistaa liikekokemuksia ja tuo yhteyttä ja iloa. 

Yhteydenotto

Janitta Koskinen

Vastaanotto Helsinki / Espoo

Fredrikinkatu 31

00120 Helsinki

040 738 6135

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page