top of page
0.jpeg

Vapaa Eurytmiakoulu

Vapaa Eurytmiakoulu aloitti toimintansa heinäkuussa 2022 ja eurytmian ammattiopintoja suorittava ryhmä on toisella lukuvuodella. Kiinnostusta uuteen aloittavaan vuosikurssiin on ilmassa, mutta päätöksiä ei ole tehty. 

Koulutus kuuluu maailmanlaajuiseen eurytmiakoulutusten piiriin, jota organisoi Goetheanumin puhe- ja musiikkitaiteiden jaosto. Osa-aikaisen koulutuksen 2022-2027 suorittavat opiskelijat saavat kansainvälisen eurytmiaopettajan diplomin. 

Vapaa Eurytmiakoulu elää ja ammentaa antroposofisesta ihmiskuvasta. Koulu on ihmisten yhteisö, joka on olemassa myös uusien virikkeiden ja aloitteiden mahdollistamiseksi eurytmian saralla. Koulussa on vahva taiteellinen ja terapeuttinen lähestymistapa kaikkeen toimintaan. Tahdomme, että voimme eurytmian ja yhteisen työskentelyn kautta tukea tervehdyttäviä prosesseja, itsekasvatusta ja uutta yhteisönmuodostusta. 

Olemme avoimia monenlaisille yhteistyöprojekteille kulttuurin, terapian, antroposofian ja taiteen alalla! Kiitämme Signe & Ane Gyllenbergin säätiötä toimintamme tukemisesta!

Tutustu tarkemmin koulutukseen: vapaaeurytmiakoulu.fi

 

bottom of page